Писателският блог на Тишо

януари 20, 2019

Няма лоша реклама?

Има. Ето я:

Farewell from #metoo, Gillette!

Присъединявам се към доживотния бойкот на продуктите на компанията.

#неивтовапрераждане

Тихомир Димитров 

7 коментара »

 1. Няколко пъти изгледах рекламата, опитах се да отгатна какво и е лошото, но не успях. Та може ли накратко да резюмирате какво не ви хареса и защо?

  Коментар от Любопитка — януари 21, 2019 @ 8:06 pm

 2. @ Любопитка: Не може.

  Коментар от asktisho — януари 22, 2019 @ 12:49 am

 3. Значи е излишно повече да ви следвам.

  Коментар от Любопитка — януари 22, 2019 @ 1:02 am

 4. @ Любопитка: Вижте, ако ми плащахте за това, че ме „следвате“, това щеше да е наистина тъжна новина за мен. Самият факт, обаче, че повече от десетилетие полагам съзнателни усилия, за да имате пълен и безплатен достъп до ЦЯЛОТО ми творчество, а вие се отказвате от него, няма как да ме натъжи… Той значи само, че не сме „на една страница“, т.е разсъждаваме различно, което си е напълно О.К. За да ви „отмъстя“, обаче, ще продължавам да следя „през прозореца“. Deal?

  Коментар от asktisho — януари 23, 2019 @ 10:38 pm

 5. Високо ценя факта, че творчеството ви се разпространява безплатно, но ако само тава ме вълнува ще го сваля от Читанка и ще го прочета. Следях блога ви, защото ме интересува цялостния ви поглед към различни теми и възможността за интересен диалог и друга гледна точка. В конкретния случай аз отделих от времето си, за да изгледам рекламата, видях и най-честите причини за нейното отхвърляне и съвсем естествено потърсих и вашия коментар. Вие ми отказахте възможността за диалог и по този начин моето време е вече загубено. Не спирам да ви следя, за да ви лиша от облаги или да ви накажа, а за да спестя времето си. В нашето динамично ежедневие времето понякога е по-ценно от парите.

  Коментар от Любопитка — януари 23, 2019 @ 11:21 pm

 6. @ Любопитка: Оказва се, че разсъждаваме доста сходно, въпреки всичко. Точно защото ценя времето си, реших да не навлизам в подробности за аргументи, толкова детайлно изложени и защитени от мнозина (и така достъпно поднесени) в глобалната мрежа, с които бях сигурен още в самото начало, че сте обстойно запозната. Наречете го интуиция или просто common sense. Това направи въпроса ви, меко казано, излишен. А времето, което щях да отделя, за да ви преразказвам неща, които и без това вече сте гледали в Ютуб или чели в социалните мрежи, например – пропиляно. Поднасям своите извинения, ако по някакъв начин съм накърнил чувствата ви на читател.

  P.S.

  Не съм ви отказал възможността за диалог. Ние и в момента водим диалог, ако ви прави впечатление… 🙂 Всъщност, не забелязвам да има други, освен нас двамата, на които да им се води диалог по темата. Нека да насочим умовете, времето и усилията си в по-конструктивни цели, ако не възразявате. Разбира се, винаги сте добре доша отново тук!

  Коментар от asktisho — януари 25, 2019 @ 2:05 am

 7. Тъкмо това си мислих и аз – проведохме диалог, но по тема доста различна от началната. Радвам се, че се изяснихме и съм напълно съгласна, че има по-градивни неща, над които да се съсредоточим.

  Коментар от Любопитка — януари 27, 2019 @ 1:33 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: