Писателският блог на Тишо

март 28, 2014

La Dolce Vita

Filed under: БЕЗ КАТЕГОРИЯ,РЕВЮТА — asktisho @ 4:51 am
Tags: ,

Dolce Vita

Изт: http://yvanrodic.com/

Yvan Rodic, по-известен като Face Hunter, е роден във френската част на Швейцария. Упражнявал е копирайтърско перо в Leo Burnett и Saatchi & Saatchi. Не минава много време преди да обедини таланта си в писането на реклами и на текстове за модни списания с усета си да улавя моменти от събитията в града, който тогава го приютява – Париж. През февруари 2006-та като на майтап започва да публикува резултати от работата си онлайн и така се ражда Face Hunter. В блога му ще намерите над 150 градове с различни фотосесии от всеки от тях.

Споделянето онлайн превръща Yvan Rodic в истински феномен на модната сцена. Аудиторията расте до милион посетители на месец. Yvan вече не само отразява трендовете, но и започва да ги създава. Почти на шега му стават клиенти:  GQ, The New York Times, Vogue, Sundance Film Festival, Befeeter, Absolut, Canon, UCLA, Volvo, Motorolla, Observer, Тelegraph, The Independent и много други…

Заваляват покани за лекции и за участия във всички столици на света, които имат нещо общо с модата и Yvan се мести в Лондон, за да покрива по-лесно европейските, азиатските и транс-атлантическите дестинации.

В блога му няма да намерите стандартните fashion сесии, точно обратното е. Моделите са несъвършени, но живи. Градовете – също. Ситуациите са непринудени. Мацките са „off the hook“. Случките са афтър-парти. Общуването е лично. Каня ви на едно пътешествие из La Dolce Vita („сладкият живот“ ) през очите на непринуден фотограф с набито око за детайла.

Внимание, блогът е пристрастяващ и може да отнеме часове! Препоръчителен алкохолен контрол:  мента, джин, тоник, водка, De Phazz, Mobi. Цъкайте върху Cities  и приятно пътуване!

Тихомир Димитров 

 

Вашият коментар »

Няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.