Писателският блог на Тишо

февруари 8, 2008

Който търси – намира!

И така, вдъхновен от моя вечен опонент и критик Кака Сийка (обичам вечните опоненти, особено ако между стените на черепната им кутия се случва нещо), реших и аз да издиря най-интересните, абсурдни и нездравомислещи сърчове, които водят разни търсещи хорица директно на страниците на моя блог.

Ако трябва да се даде кредит на някой, обаче, идеята за подобен вид анализ не принадлежи на Кака Сийка. Мисля, че за пръв път подобно нещо срещнах в журнала на pro_01 и много се смях. Обаче Кака Сийка успява да бъде доста по-оригинален на моменти, за което те поздравявам, пич!

И така, който търси – намира…. Не можах да се въздържа и да не изтропам по някоя глупост зад всяко търсене. Покъртителни са, просто.

жените са отмъстителнии – hell yeah. Всеки мъж с няколко сериозни връзки зад гърба си може да потвърди това. И колкото по-рядко им пускаш, толкова по-отмъстителни стават. Един приятел се шегуваше преди време, че жена му и колата му си имат една обща черта: щом спре да се качва на тях и да ги „кара”, започват да му се сърдят и да му отмъщават. А сега сериозно. Жената е неконтролируема стихия, от която можеш да извадиш парчета от Рая или въглени от Ада. От теб зависи. Ти си майсторът. Тя е твоето огледало. Ако си небрежен и пипаш грубо, жените рано или късно ще ти отмъстят. И много ще те заболи. Каквото повикало, такова се обадило.

жената човек ли е? Според науката – да. Човек е. Ходи до тоалетната, има два крака и две ръце, също като теб. Има право да гласува, да участва в политиката и да завършва висше образование. Освен това, сигурно вече изкарва по-голяма заплата от тебе, защото освен всичко друго, има дълги крака. Добре дошъл в 21 век!

интернет тероризъм – сбъркали сте адреса. Правилното място е един блог в блогспот. И не – те не са блогъри, а когато управлявам автомобил, аз не съм шофьор, аз съм оперна певица 🙂 Скоро ще платя на гугъл домейна им да излиза на първо място по ключови думи: virtual stupidity

да те направя аз богат – ми айде де, откога чакам да дойде някой и да я свърши тая работа, еееех….

български момичета красиви ли са? – Определено. Излез на улицата и се огледай. Освен че са красиви, те са и добре поддържани. Повечето са перфектни домакини. А някои са и доста умни. Но теб тези неща не те интересуват, защото ти вече си открил жената на своя живот. Всички знаем как се казва тя и от коя страна на тялото ти се намира.

ако нямаме пари трябва – да се стегнем и да намерим начин да изкараме пари. Много пари. Повечето от най-богатите хора в света, според Форбс, са тръгнали от просешка тояга и мизерията е била основният им двигател към прогреса.

егоизмът и алчността – са две взаимно свързани понятия, но не в духа на „конструктивния” или „съзидателен” егоизъм, който пропагандирам аз. Съзидателният егоизъм идва да ти покаже, че е твое право и задължение да помислиш първо за себе си и после за другите. Така създаваш излишъци, блага и работни места, от които по-непредприемчиви, деградивни егоисти ще се възползват. Демек, полезен си на обществото. Щипка алчност за вкус не е излишна. Но не прекалявай с подправките…

продавам марихуана – в някои страни наистина можеш да влезеш в сайт, да си поръчаш пакет и той да пристигне у вас, без да е придружен от длъжностни лица в униформи, но не и в България, където за две цигари влизаш в затвора. Така че един съвет – недей да продаваш марихуана. Опасно е.

автогара проститутки – те за това са на автогарата, там ги търси. Не в гугъл.

раждаемостта в света – е една непрекъснато растяща глобална заплаха. След 50 години ще сме 30 милиарда и вече няма да има какво да ядем. 25 от тези 30 милиарда ще са индийци, пакистанци и китайци без основно образование. Ако скоро не се вземат някакви мерки за ограничаване на раждаемостта белите ще го духаме яко!

съученички свирки – свирките са модерни в училище. Джиесемите с видеокамера – също. Не знам как този сърч е довел до моя блог, но определено има по-подходящи сайтове, които ще отговорят на търсенето ти. Вие от блогспот да мълчите, защото вече знам какво имате за казване по въпроса. Simple minds are easy to read.

защипа ми зърната – и на мене веднъж. По мое настояване. Сега вече знам: филмите са едно, а реалността – нещо съвсем друго…Обещавам никога повече да не правя така.

избрах да замина – аз пък избрах да остана. Явно тук пътищата ни се разделят.

Тихомир Димитров

Advertisements

15 Коментари »

 1. О, супер 🙂 A кой е блога за интернет тероризъм ?

  Коментар от Bogomil — февруари 8, 2008 @ 7:13 pm

 2. Т.е. жените получават по-голяма заплата, защото имат по-дълги крака, а не защото влагат повече усилия, така ли? Брей.
  и Второ -жените не са огледала, казва му се емпатия това, че усещат емоциите на човека отсреща.
  Но да, каквото повикало, такова се обадило.
  Иначе, забавни сърчове и сладки коментари. 😉

  Коментар от Eneya — февруари 8, 2008 @ 9:34 pm

 3. Моят коментар няма почти нищо общо с написаното – Тишо, извинявай!

  @2 Eniya – Това е интересно! В същност, на всякъде по света твърдят, че жените получават по-малка заплата, и аз лично съм склонен да го разбера. Та, за крака ли ще говорим, за усилия, или?… Не бързай да скачаш – всеки прави усилия според възможностите си. От тази гледна точка, мъжете и жените би следвало да са равнопоставени!

  Коментар от vladi57 — февруари 9, 2008 @ 3:04 am

 4. Тъжната истина е, че проститутки вече няма на автогарата, защото я направиха „модерна“. И в подлеза на гарата също няма. А какви златни времена бяха, ех…

  Коментар от Longanlon — февруари 9, 2008 @ 12:27 pm

 5. Ах, каква изненада, че хората търсели проститутки, наркотици и тероризъм и намирали блогове, хахаха!!!

  И после щял да плаща на вражеската корпорация гугъл – с какви писателски пари, хахаха 🙂 С пари от ганджа, курви и калашници!!!

  Пропаднала работа, вече дори авторите на тези интернет-парцали осъзнават що за деградета са станали 🙂

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

  Коментар от Е@@м блогъри — февруари 9, 2008 @ 7:29 pm

 6. Каква проза е интернет епохата: гугъл знае всичко. Включително дали българските момичета са красиви и дали жената е човек – два, смея да кажа доскоро недостъпни за човешкия ум въпроса.

  Наскоро разгледах какво води до моя блог и установих че някой е успял да попадне на мен след search: „kalendari s goli jeni“. Чудя се дали това не е подсказване с какъв бизнес да се захвана ако искам да стана богат.

  А след последната публикация във вестник дума справка
  вече твърдо вярвам, че призивът Блогърите на сапун е повече от разумен в тези смутни времена когато интернет маниаците преследват невинни жени, деца, кучета и кореноплодни и ги примамват към нестандартни сексуални практики чрез порочната медия на блога…
  slainte!

  Коментар от nicodile — февруари 9, 2008 @ 10:46 pm

 7. Към моя блог се отправят неизброимо количество хора, които търсят секс с малки деца, голи снимки на 13 годишни, порно с бебета и т.н. Дали има значение не знам…

  Коментар от Longanlon — февруари 10, 2008 @ 9:42 pm

 8. @Longadalon Може пък просто да е трик на google: ако намират твоя блог, въпросните извратеняци не намират въпросното детско порно (давам си сметка, че всъщност това което казвам няма никакъв смисъл).

  Коментар от nicodile — февруари 10, 2008 @ 10:34 pm

 9. а, аз не се чудя защо – знам, че е заради статиите за порното, за детското порно и сайтовете за запознанства, които съм написал и в които се споменават ключовите термини 13-14 годишни курявички, ебане, деца и т.н.

  чудя се на малоумниците, които неспирно се надяват, че с google могат да намерят детска порнография в нета

  Коментар от Longanlon — февруари 11, 2008 @ 1:43 pm

 10. @ебем блогъри: Приел съм реалността такава, каквато е. Свикнал съм да живея с нейните шансове. Не надценявам и не подценявам блоговете. Напатил съм се и от двете нагласи. Човек трябва да се научи да бъде мъдър, предпазлив и никога – краен. А троловете са крайни. Свикнах да ги възприемам като конски мухи, без които лятото е невъзможно. Имам само един въпрос към вас, тролове. Аз не крия самоличността, идеите и себе си от вас, а who the fuck are u? Да, аз си позволявам да бъда краен на моменти, но го правя от свое име и за своя сметка, а WHO THE FUCK ARE U?
  Ще продължавам да размахвам опашката на коня си, правейки моето собствено лято възможно и без вас. Един ден, ако съберете достатъчно сила и смелост да излезете от дупката, в която сте се наврели и да покажете пред света истинското си лице така, както го правя аз, тогава може би ще ви изслушам. Казвам „може би“, защото не знам дали ще си струва времето. От продукта, който произвеждате до момента съдя, че май по-скоро няма да си струва. Всеки може да отрича, да хули и да мрази зад маската на анонимността. Опитайте се да заложите трите си имена по паспорт и да застанете зад някаква позиция така, както го правя аз. Направете го пред публика, за която знаете, че изобилства от недоброжелатели като самите вас. Или поне измислите нещо конструктивно, да ви еба в анти-блогърите! Не че е голямо геройство, ама вие и това не можете, миши душици! Защото ви е страх от котката. Омразата винаги води до страх. Нормално е. Аз обаче не се страхувам. Затова не мога да ви мразя. Бъдете здрави!

  Коментар от asktisho — февруари 12, 2008 @ 2:16 am

 11. Те това е нещо, което заслужава да се коментира!

  Вижте сега, драги блогър асктишо! Вие може и да вярвате (в което всъщност се съмняваме), че не сте анонимен, но това не е така. Можете да дадете три имена по паспорт, дори ЕГН, но това нищо не означава. Ето например, аз мога да кажа, че съм Катя Николова Димитрова, ЕГН 51*3206430. Тези лични данни се откриват с едно просто търсене при вражеската корпорация Гугъл, благодарение на мърлявостта на малоумните ни институции, които са позволили тези данни да се индексират. Но вие не подписвате електронно вашите публикации с уникален личен ключ, издаден от достоверно authority, следователно технически и юридически погледнато сте си една анонимна мижитурка която само знае да плямпа онлайн. Попитайте някой от вашите колеги-криминални блогъри, те ще ви го потвърдят.

  Същото се отнася до снимката, а ние много добре знаем, че блогърите са по-грозни, отколкото се представят.

  И поради това, нищо не правите за своя сметка, дори ще си позволя да цитирам нещо, вие само „увеличавате лайняната ентропия в Интернет“.

  Нас въобще не ни интересува дали вие блогърите ще ни изслушате или не, вие не сте инстанция, пред която имаме какъвто и да било респект и уважение.

  Благодарим че веднъж поне се сетихте да ни наречете тролове, а не блогъри, защото за нас първото е много по-морално и истинско от второто!

  Искам да коментирам още нещо – моля, не сравнявайте това, което драскате вие блогърите с „продукт“. Това не е продукт, дори напротив – вместо да изработвате дял от БВП, вие хабите време, за да пишете вашите глупости, следователно, вие не създавате продукт, дори напротив!

  Да, правили сме проучвания върху манталитета на много видове блогъри, включително вашият, който за жалост е твърде често срещан у нас – вие си вярвате, че правите нещо, вземате се насериозно, трудно понасяте критика – ето – вярвате си че не сте анонимен и че създавате (хахаха) някакъв „продукт“. Дори по-лошо – вие не можете да приемате критика, поради което сте в таргет-а на голям брой тролове (включително естествено и нашата организация).

  И по този повод, решихме да ви обясним колко наивно е да вярваш във всичко това, в което вие вярвате аксиоматично.

  А за „ебането“, можем да ви изпратим един негър-гей, когато пожелаете!

  БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

  Коментар от E@@m Блогъри — февруари 12, 2008 @ 10:14 am

 12. […] поне 4-5 такива блог поста (примерно, при rendeto.to.md, asktisho.wordpress.com, psabev.blogspot.com, svetlaen.blogspot.com) …така че нищо ново под […]

  Pingback от optimiced | bg » Забавни търсения в optimiced — февруари 12, 2008 @ 10:46 am

 13. Тишо, аз отворих коментарите към този пост, защото очаквах обсъждане на твоя „расизъм“ спрямо нас от Блогспот :-). А вместо това какво намирам? Клавиатурна диария на някакви тролове. Не че съм против свободата на словото. Но не приемам тя да става предлог да позволяваме на идиоти да превземат блоговете ни. Съветвам те да направиш анкета сред читателите си дали искат да четат писанията на антиблогърите. И ако се окаже, че не искат, трий ги и забранявай достъп на авторите им. Отде-накъде в името на Толерантността да оставяш блога си да се задръства с малоумия, които нито на теб ти е приятно да публикуваш, нито на нормалните ти читатели е интересно да четат? А тролчетата, щом страдат от графомания нека си направят свои антиблогърски блогове. Кеф им в Уърдпрес, кеф им в Блогър, да видим кой ще ги чете.

  Коментар от Майя М — февруари 12, 2008 @ 12:44 pm

 14. @Майа М: Никакъв расизъм спрямо хората, които ползват блогспот 🙂 Явно не съм се изразил правилно. Както и да е. Той, голият задник на маймуната, лъсна малко по-горе.
  @ ебем блогъри: уважаеми, зададох ви доста елементарен въпрос: кои сте вие? Кой си ти? Не получих отговор, а досадна триада от глупости, с които се опитвате дори да ме убедите, че аз не съм този, за който се представям. Хората са казали: „недей да спориш с идиот, защото първо ще те свали на нивото си, а после ще те бие с опит.“ Е, аз не ги послушах и сгреших. Искам да се извиня на всички, които четат този блог за това, че трябваше да стават свидетели на опита ми за диалог с ебем-блогъри. Последните не заслужават дори секунда от времето на моите читатели, както и от моето. Явно диалогът е невъзможен, а за глупави монолози ще трябва си намерят друга площадка. Казах.

  Коментар от asktisho — февруари 12, 2008 @ 6:36 pm

 15. Тишо, е@ачите ще станат класика. Ти сега се нервиш, както се нервиха потребителите на http://clubs.dir.bg на МУЛЕ и Оро, ама имената им вече се споменават с благоговение (… и плюене в пазвата да не се развихрят пак … 🙂 ) Ти се радвай, че имаш спомен от тях в коментарите 🙂

  Коментар от Георги Фурнаджиев — февруари 15, 2008 @ 11:48 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s