Писателският блог на Тишо

октомври 15, 2007

За българското и българщината 4 – Най-красивите жени

 

Няма никакво съмнение, че българката е красива, пропорционална, добре изглеждаща и харесвана жена. Посрещал съм много гости от чужбина. Първите неща, които им правят впечатление у нас задължително са хубавото вино и красивите момичета. Изобилието от красиви момичета. Тук ще се поизложа малко върху темата: ”Нашите жени са най-красивите на света”. И няма да се съглася с този така популярен мит. Първо, за да бъда справедлив, ще обясня защо нашенките са по-красиви от жените в редица други нации и второ, за да не се лъжем в очите, ще ти разкрия защо това тебе никак не бива да те радва като мъж.

Бях писал в един постинг преди време, че природата обича разнообразието във всичките му форми. Най-красивите деца се получават от смесените бракове с чужденци, особено пък ако мама и тате са от различни раси. Повечето известни фотомодели потвърждават този факт. Затова и българката е красива жена. Още при създаването на нашата държава азиатските номади и балканските славяни са се омешили яко. Учителят ми по история обичаше да описва зараждането на българската държавност по следния начин: „Прабългарин клати славянка в палатката, а тракиецът зъзне навън и се надява да му дойде редът”. Хората са казали: „на кръстопът не се пикае”, а ние на кръстопът цяла държавица сме си спретнали. И то не на кой да е кръстопът, а между двата най-населени и оживени континента – Азия и Европа. Кой ли не е сял семето си тук – авари, татари, кумани, византийци, кръстоносци, турци, всякакви гени сме онаследили.  Затова сега имаме и мургави българи (не цигани, просто черни българи, които повече приличат на араби), имаме албиноси, славянско руси, скандинавско рижи и всякакви типажи си имаме. Дотук с генетичното наследство.

За да бъде красива, една жена трябва не само да притежава симетрично тяло и правилни черти на лицето, тя трябва да се облича добре и да поддържа висока хигиена. Българката години наред беше лишавана от най-елементарните удобства за целта. През комунизма тя носеше евтини найлонови чорапогащници, обличаше се в конфекция, пръскаше се с одеколон и често използваше домашно приготвена козметика. Тогава, преди моловете, салоните за красота и спа центровете, героичната социалистическа труженичка можеше да разчита единствено на връзки и на богатото си въображение, за да прилича на онези лъскавите каки от западните списания. Сега нещата са различни.

Държана на въже в продължение на десетилетия, българката иска да изглежда като богиня на всяка цена.  И прави всичко възможно по въпроса. Това, обаче, води до другата крайност – прекомерно демонстриране на пищна плът, което пък е за сметка на естетиката и имиджа на  новата българка. Чужденците ненапразно остават с отворени уста – те никъде другаде не са виждали толкова много полусъблечени момичета да се разхождат из улицата, че и добре изглеждащи, при това. Ето как  се става страна, известна със секс туризма и евтиния алкохол.

От стеснителна домакиня със собственоръчно приготвена кола маска, кисело мляко и краставици върху лицето, българката се превърна в добре поддържана, силно разголена проститутка. Или поне така изглежда отстрани – през погледа на чужденците. Защото можеш да бъдеш хубава и без задължително клиторът ти да се вижда. Можеш да си облечена стилно и пак да се обръщат след теб. Можеш да бъдеш „скъпа” само ако не изглеждаш „евтино”. От край време битува изразът, че жената е по-интересна, когато загатва, а не когато показва. Трябва да се остави нещо и на въображението. Изправен пред голата истина, обаче, чужденецът може само да попита „how much?” А тъжното е, че те – нашите добре изглеждащи българки, са готови да се отдадат на всеки втори чужденец дори и без пари. Не дай си Боже гаджето ти да срещне някой аржентинец  Хуан или някой италианец Антонио на морето. Котират се дори мухльовци с очила и четири хиляди евро заплата като автомеханикът Ханс от Бавария и счетоводителчето Бил от Да Биг Епъл. Американците, германците, аржентинците и особено италианците са най-опасни. Така че нас, българските мъже, тенденцията да имаме най-хубавите и най-леките жени в Европа хич не трябва да ни радва.

Остави другото, ами не са и най-красивите на света. Дори за Европа може да се поспори, защото терминът „Европа” взе да става нещо много размит напоследък. Ако си позволим да го пренесем по-източно от нас, ще се убедим, че класическата славянска красота е незаменима. Да, нашенките са наследили доста от нея, но нищо не могат да се сравняват с украинките, рускините, литовките, латвийките, естонките другите бивши членки на голямото социалистическо семейство. Хубавото е, че повечето от гореспоменатите са: а) по-бедни от нас и б) по-леки, освен че изглеждат по-добре като количество красавици на глава от населението.

Уверявам те, за Украйна заплатата ти от 500 евро е направо фантастична. Освен  това, европейският ти паспорт гарантира брак с възможности за пътуване практически навсякъде.  Така че зарежи сладур, елмаз и тем подобни платформи за износ на българки и започни да внасяш. Природата се нуждае от разнообразие, нали така?  Порови из брайд.ру и ми пиши дали си доволен от резултата. Имам един приятел турчин – грозен, нисък, плешив и дебел. Не е богат, държи едно дюкянче в Истанбул. Ожени се за такова русо парче от Киев, с каквото в Бе Ге нямаш шанс дори да си говориш на улицата. На всичкото отгоре била добра готвачка. Обичала го, перяла му чорапите и го научила да работи с компютър. Хехе.

Тихомир Димитров

46 коментара »

 1. нещо се чупи линка за картинката 😦

  Коментар от nname — октомври 15, 2007 @ 4:01 pm

 2. Учителят ти по история, който смята, че траките имат нещо общо с българите, те съветвам да го намериш и да го застреляш, за да не се мъчи.

  Коментар от longanlon — октомври 15, 2007 @ 4:03 pm

 3. нали прочете между редовете, че тракиецът е чакал от външната страна на палатката, докато се е „формирала“ българската нация…естесвено, че е нямал нищо общо :))

  Коментар от asktisho — октомври 15, 2007 @ 4:13 pm

 4. Траките са Българи

  Грамотният читател веднага ще възнегодува срещу това заглавие. Ще рече – не е възможно траките да са българи, объркал си приоритетите, приятелю. Виж, българите да са траки – иди дойди, но траките да са българи – това е все едно да поставиш каруцата пред коня. Траките са древен народ, а българите – сравнително нов.

  Читателю, изслушай аргументите, пък тогава прецени правилно ли е или не твърдението „траките са българи“.
  http://ziezi.net/trakite.html

  Коментар от StarWars — октомври 15, 2007 @ 4:17 pm

 5. просто разлика в цените

  Коментар от пламен — октомври 15, 2007 @ 4:29 pm

 6. такова е положението, но какво може да се направи? освен да внесеш един автобус украинки да и ги пуснеш по 100 лева (за запознанство с цел брак). или един камион по-пълнички българки да ги пласираш в турция – там ще се харчат като топъл хляб 🙂

  Коментар от nname — октомври 15, 2007 @ 4:31 pm

 7. Апропо цени в Украйна. Наскоро имах гости от Украйна. Симпатягите се учудиха колко е евтино в Германия спрямо Украйна. Май вече с 500€ и в Украйна не можеш да си напазариш нещо хубаво. Опитай с други аргументи:)

  Коментар от Iliyan — октомври 15, 2007 @ 5:09 pm

 8. Тишо, не ми е проблемът в това, което казваш направо – че българките са красиви заради смесените гени и заради… модната революция, да речем, след 89-та. Нито в това, че част от тях се обличат като нощни труженички. Щото е вярно.
  Обаче имам проблеми с това, което намекваш – че браковете са в голямата си част по сметка и понеже жените тук не кълват на нашенски заплати, изходът е некви девойчета по каталог от братския съветски съюз. И не знам защо реши, че точно аржентинците се котират толкова (аз досега жив аржентинец не съм виждала, между другото). И още един въпрос – ако наистина чужденците са толкова привлекателни, защо не се котират арабите според теб?

  Коментар от Morwen — октомври 15, 2007 @ 5:30 pm

 9. @Iliyan: Мога да ти дам списък с няколко хиляди стоки, които в Германия са по-евтини, отколкото в България. С изключение на услугите, цените на вносните потребителски стоки са почти еднавки насякъде в ЕС. А родното производство винаги излиза по-евтино. Германците произвеждат доста повече от нас и съвсем естствено е да купуват собствените си продукти на по-ниска цена. Винаги съм казвал, че 20% от населението на света консумира 80% от благата му по простата причина, че ги произвежда.:)))
  Въпросът е, че заплатите между БГ, Германия и Украйна изобщо не могат да се сравняват. Както и разликите в наднорменото тегло на дамите от Дойчланд, които набиват много, защото е евтино. У нас и в Украйна все още има хора, за които недохранването е еждневен проблем. Оттам и фините модни талии. Освен всичко друго, носим по-хубав, славянски ген :)) Сам знаеш…
  Ето Москва е еди от най-скъпите градове в света, редом с Токио, ама в Токио дали има хора, които работят за 100 долара на месец? Защото в Москва и в Киев има стотици хиляди….
  @Morwen: Котират се, недей така. Иди питай някоя студентка арабска филология или някоя страстна чалгаджийка дали яхабиби-аллах типовете не са най-яките и екзотични любовници. А това за браковете, че повечето са по сметка, е изцяло твоя идея, аз никъде не съм написал подбно нещо. Просто твърдя, че младите българки в болшинството от случаите се обличат като млади проститутки. Мисля, че всички го виждаме през лятото. Добре, че дойде зимата, сега е ред на ботушките и запасните в тях дънки, които очевидно ще са моден хит още поне хиляда години. :)) В България няма нкикаква мода и може би в това е причината хората (както мъжете, така и жените) да се обличат толкова посредствено.

  Коментар от asktisho — октомври 15, 2007 @ 6:25 pm

 10. Малко без връзка с основната тема, освен препоръчания брак с Украинка. Прочети ‘Кратка история на тракторите на украински’ от Марина Левицка. Може бабите и майките на днешните украинки да са били добри домакини и готвачки, но по всичко личи, че тези ценности са претърпяли сериозно обезценяване и там.

  А най-добрата ми приятелка италианка – Нунция, след като търпеливо слушаше любовните ми терзания дълго време ми каза следната италианска поговорка (съвсем сериозно, без да трепне, както само тя умее :D)
  Кравата и жената трябва да са ти от селото.
  Амин.

  Коментар от a-tipova — октомври 15, 2007 @ 6:51 pm

 11. брех какви историци се пръкнаха…..ела и ме застреляй и аз да не се мъча….щото ми се чини, че моето мнение за траките е малко по различно от твоето мр. лонг джон….

  Коментар от не чакащ пред никакви палатки — октомври 15, 2007 @ 10:52 pm

 12. „Държана на въже в продължение на десетилетия, българката иска да изглежда като богиня на всяка цена.“
  Коя българка? 20-годишнато момиче и то ли е държано на въже в продължение на десетилетия и сега гледа да навакса? 🙂

  понякога, струва ми се, пишеш толкова крайно и провокативно, че губиш точност 😉

  btw един познат се връщаше от сащ и на въпроса за жените буквалните му думи бяха, че тамошните са хубави колкото нашенките или повече, само че нямат такова курвенско излъчване.

  Коментар от cx — октомври 15, 2007 @ 10:54 pm

 13. хмм стар женски лаф в който има голяма доза истина … не жените ни са курви, ние ги правиме такива… , и те са си виновни но и ние не си даваме особенно голям интерес да ги задържим при нас задълго… каквото почукало , такова се обадило 😉

  към автора : да бе продължил и развил мисълта си в малко по друга насока , а именно това как / изглеждат / и към какво …/ на кому подражават / и защо?, винаги има едно защо , т.де малките момитченца / навсякъде / който аз поне все по малко разбирам а и трудно ги оприличавам / ако въобще / на 20,11,14,10 годишни натруфени и издокарани до степен

  Коментар от galanten — октомври 15, 2007 @ 11:31 pm

 14. Целия свят съм обиколил и навсякъде съм виждал красиви жени. В момента обаче българките, от които 60 % имат наднормено тегло, не са никак, ама никак красиви. Това са митове. И то доста овехтели.

  Що се касае до вината, то и това си е един чисто български мит (похвали ме, уста, защото няма друг няма да ме похвали). И най- добрите български вина не са нищо повече от прилични трапезни вина.

  Апостол Апостолов
  http://www.Pisaneto.com

  Коментар от apostoloff — октомври 15, 2007 @ 11:59 pm

 15. @ Апостол: Не си прави реклама в блога ми, ако обичаш. Мерси.

  Коментар от asktisho — октомври 16, 2007 @ 12:53 am

 16. А на някой не му ли хрумна мисълта, че българките може да ни изглеждат красиви, защото сме свикнали с тях? И аз съм попътувал и съм виждал немалко красиви жени. А и красотата е нещо, което се разбира субективно от всеки човек. Да, тук има много жени с добре оформено тяло, които се обличат добре – под това разбирам да подберат облеклото си по такъв начин, че да почтертава красотата им и да скрива грозотата им. Макар че лично на мен последните няколко години ми прави впечатление, че българките се позапускат в това отношение. И по-лошото е, че фигурата тук се поддържа предимно с диети, а не със спорт.
  Съгласен сьм, че има немалко жени, които се изживяват като компаньонки на свободна практика. И не са малко тези от тях, които после съжаляват. Но за щастие има и всякакви други жени. И поне една от тях ще е подходяща. Въпросът е да се вложат усиля да се разбере коя е и да се намери 😉

  Коментар от В.Антонов — октомври 16, 2007 @ 9:15 am

 17. Аз само да питам кой набор си Тишо, че си толкова компетентен за времето преди 89-та и за това как е била вързана българката тогава. Шото ми се чини, че тогава с „евтини найлонови чорапогащници, обличаше се в конфекция, пръскаше се с одеколон и често използваше домашно приготвена козметика“, българката е била много по-добре изглеждаща от поставената в днешните комерсиални условия жена. Защото тя за себе си иска да има това, което се рекламира, точно както и всеки мъж – всеки със своите си играчки. Та времевата ти съпоставката някак не е издържана.
  И като оставим всичко друго настрана, искрено и от все сърце ти пожелавам да ти се случи една красива украïнка, която след години да се превърне в тьоткаta, в която се превръща всяка жена от онова племе там 😉

  Коментар от Pippilota Mentolka — октомври 16, 2007 @ 9:48 am

 18. @Тишо: Добре, може би не съм те разбрала, понякога просто имам чувството, че смяташ конкретните примери, които даваш за правило. Съжалявам.
  Иначе за модата – според мен не са чак толкова много (тоест много са, но не са мнозинство) жените, обличащи се като проститутки, просто правят впечатление и вървят на добре забелязващи се групи. И освен това се стремят да се показват.
  Що се отнася до чужденците – замисли се, че навсякъде чужденците са интересни. Не говоря за женене или дори връзка, просто когато в добре познатата ти културно клиширана компания се появи някакъв човек от друга култура, с други маниери и друг език, той е интересен. Дори като генотип – вземи някой съвсем нормален средностатистически англичанин, който в страната си е някакъв симпатяга там, ама нищо особено. Е, тук той освен случаен симпатяга, ще е и отличаващ се от тълпата. Какъвто най-вероятно би бил и един българин във Великобритания.

  Коментар от Morwen — октомври 16, 2007 @ 10:03 am

 19. @Pippilota: Е, не мога да кажа „Аз живях социализма“, въпреки че имам откъслечни спомени като ученик (бях чавдарче), но и те не са пълни, тъй като края на 80-те, малко преди да падне стената, ги прекарах в Африка с родителите ми. Обаче със същия успех мога да пиша и за хигиената през Средновековието. Няма нужда да съм на 800 години, за да бъда „компетентен“. Живеем в 21 век, все пак. Информация дал Бог, друг е въпросът колко и как ще я използваш.

  Коментар от asktisho — октомври 16, 2007 @ 10:08 am

 20. Ами то търсенето определя предлагането:) В масовия случай българката изглежда по този начин, защото българският мъж си пада по така изглеждащи жени…

  Коментар от ru — октомври 16, 2007 @ 10:15 am

 21. Тогава по-удачната дума май е „манипулираш“, наборе.

  Коментар от Pippilota Mentolka — октомври 16, 2007 @ 10:18 am

 22. Помня, че някъде прочетох една от истините за съвременната българка: Едно време можеше да намериш жена, която готви като майка ти, а днес най-много да срещнеш жена, която пие като баща ти…“ Че са хубави балгарките, хубави са, но това ни ги оправдава да изглеждат и да се държат масово като чалга фурии. Независимо дали е 9 сутринта или 12 вечерта. Малко преценяване на ситуацията, на облеклото, на държанието, малко финес, възпитание и щипка стил…Вчера пред кабинета на един лекар бях свидетел на едно младо момиче, чиито телефон звънна с някаква чалга, а тя вдигна гръмогласно с: Аре, бе, к`во искаш с`а? Нема ме, ти казвам, и нема да дойда! Аре, после ще ти се обадя!“ А беше малко момиче, на около 18. Стана ми гадно, тя ми стана гадна…Остави външния вид, проблемът е че е пълно с ужасно НЕфинни, НЕделикатни и НЕвъзпитани жени.

  Коментар от Anna — октомври 16, 2007 @ 10:19 am

 23. Да си фиНа, деликатна и възпитана е функция на семейството и средата, в които е отгледана и формирана една жена. Което ме връща няколко мнения по-горе: тези които се носят като проститутки са 15-18-20 годишни хлапачки, а не всички жени. Лошото е, ченяма да престанат да се обличат така и след 10-20 години, че и на това ще научат дъщерите си.

  Коментар от Pippilota Mentolka — октомври 16, 2007 @ 10:28 am

 24. Между другото, съветвам те да не крадеш трафик от други сайтове с тия картинки, ами да си ги хостваш на твой акаунт в някой безплатен склад (imageshack, photobucket, etc.). Понякога се получават фалове, както с първата дето я сложи тука, а друг път и по-сериозни – за сайта на някакъв политик в ЕП бяха свили така една картинка, хоствана на сайта на някакъв човек, ама човекът се усетил и сложил вместо тая картинка една снимка на хуй със същото име. Снимката стояла на сайта на политика няколко месеца…

  Коментар от longanlon — октомври 16, 2007 @ 10:43 am

 25. @Morwen: Не мога да се съглася, че „навсякъде чужденците са интересни“ (в смисъл привлекателни за жените). Определено девойките (и то не само тези в Бг) класифицират чужденците според 2 основни критерия: 1. идващ от богата страна=> най-вероятно има пари и 2. идващ от южна страна=> най-вероятно има южняшки темперамент. Ако въпросният чужденец не попадне поне в една от гореспоменатите категории е априори безинтересен.

  Коментар от Iliyan — октомври 16, 2007 @ 11:56 am

 26. Траки, прабългари, славяни… защо се ровите в историята, като проблемът може би е в настоящето. Мисля, че българките са красиви. Незнам дали най, но да не сме максималисти, в една минималистична държавица. Какво става при пазарната икономика – всеки продукт поставен в условията на конкурентна среда търси подобрение. На запад всяка жена, без да вземаме предвид социалното и положение би оцеляла по – лесно, отколкото тук в нискожизнестандартната ни БГ. Много от жените тук разчитат на мъжете до тях и това е обяснимо и неосъдимо. И така за да бъде конкурентноспособна тя, най – малкото трябва да изглежда добре…

  Коментар от Jane — октомври 16, 2007 @ 12:05 pm

 27. Ей,Тишо, еша си нямаш да обобщаваш, признала съм те! 🙂
  Значи по въпроса с дрешките и голотиите. Баба ми казваше: „Има едно време, дето човек трябва да си го изходи!“
  Не мога да разбера какво ненормално има в това едно 18-20 годишно момиче да се облича по-предизвикателно? Ами кога, аджеба, ако не тогава и е времето да експериментира и да търси собствения си стил? Като стане на 40? Постепенно тези неща се изглаждат. Идва един момент когато ти става все по-трудно да облечеш старото дънково мини с размери на носна кърпа, защото се чувстваш много по-комфортно с права, леко разкроена пола до коляното. Но за тези неща се иска време и самочувствие, което се трупа с години.

  Коментар от Вера — октомври 16, 2007 @ 12:27 pm

 28. @asktisho
  на път си да бъдеш обезглавен в най-скоро време :)))
  и лоша чест ти правят обобщенията наистина.
  Първо:
  аз съм от „комунистическите“ жени.Не съм си слагала краставици:)) и не ходя полугола по улиците:)) Пък за себе си съм убедена че изобщо не се обличам като проститутка и прилично и изглеждам. да ти кажа и още нещо:))
  -всяка уважаваща себе си пълноценна и здрава българка си търси време и начини да спортува и да се грижи за външния си вид.В моята среда поне е така.А ти не се заглеждай по 18 годишни девойки да не ти се напукат петичките:)) 18 годишните девойки се радват на плоски коремчета и тънки кръстчета и си е тяхно право да се фукат като ги показват:))Пусни си „С деца на море“ и виж колко са им били дълги роклите на българките преди 30 години:))
  Всяка жена е хубава,стига да си намериш причина да потърсиш и да видиш хубавото в нея.Както и всеки мъж.
  Правилото е валидно и в обратна посока- всеки може да е ужасно грозен ако нещо в него те отблъска и отвращава.
  Този пост ми се струва като за събиране на точки нещо….

  Коментар от zlatkata — октомври 16, 2007 @ 1:23 pm

 29. „Българските жени са най-красивите“ е мит, който трябва да вдъхне самочуствие у нашенките, а българският мъж да му стане гот. Тишо, тази тема може да добие още много аспекти на разсъждения, като например защо битува този мит…
  Определението за „хубава жена“ е въпрос на лично възприятие – що е то жена и кое харесваш, и кое не харесваш в нея. Така определяш – тази е хубава, онази не е. Бил съм на много места (от Лондон до Сайгон) и навсякъде съм виждал красиви жени.
  Мое лично мнение е, че славянките (от бившия СССР и Полша) са най-хубави и относително по-достъпни за нас. Плюс, че ги намирам по-чувствени от нашенките. Одобрявам импорта 🙂 на славянки, че гена ни взе да „потъмнява“ нещо.
  Хайде със здраве, и дерзай все така!

  Коментар от Catequil — октомври 16, 2007 @ 1:57 pm

 30. Вярно, че природата обича разнообразието ама ако са ни красиви жените, що мъжете са грозници? Както казваше един зам. ректор „един мъж или е красив или му е голем к*ра“, а ние като не сме от красавците „за нази остава тази утеха…“. Пойнта ми е, че ако се конкурираме с ‘Шайза ариец’, ще забършем нещо ама друг път (докато не демонстрираме богата душевност, апартамент в София или голям к*р).
  @apostoloff – грозни били българките… Стар миндирунгел кат тебе няма право да пробира.
  @Anna – в това да се възмущаваш от млада, директна и разкрепостена чалга богиня надушвам лека нотка на женска завист. Нема лошо;) Требе си competition.

  Коментар от Владислав Юруков — октомври 16, 2007 @ 2:04 pm

 31. „Защото можеш да бъдеш хубава и без задължително клиторът ти да се вижда.“ добро изречение…харесвам хира,които използват „вулгарни изрази“ без да навяват селяния…

  Коментар от tse — октомври 16, 2007 @ 6:31 pm

 32. Тишо, колеги, няма смисъл да се спори кои жени са най-красиви, защото красотата е комплексна категория, познавам жени след които не се обръщаш по улицата, но отворят ли си устата, няма да искате да се отделите от тях, както и кукли с разкошни данни, показали и най-скритото от природата, които като се отворят устата ти се иска да потънеш в земята от срам.
  А за недозрелите лолитки, нямам думи, от тия глупости, човек да го е страх да има деца.

  Коментар от Koronal — октомври 16, 2007 @ 10:59 pm

 33. Тишо, а какво ще кажеш за циците на българките?! 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров — октомври 16, 2007 @ 11:20 pm

 34. Щото за клитора си го казал направо вдъхновяващо 🙂

  Коментар от Ангел Грънчаров — октомври 16, 2007 @ 11:21 pm

 35. Мене най-много ме възбуждат глезените, Ангеле.

  Коментар от asktisho — октомври 17, 2007 @ 1:41 am

 36. Елегантните глезени. По това си приличаме с един министър.

  Коментар от asktisho — октомври 17, 2007 @ 3:46 am

 37. 🙂 Все си мисля, че не е толкова „Българките са най-красиви“, колкото „Нашето гардже си е най-убавото“. Във Франция сто на сто твърдят, че няма по-красиви от французойките, а в Англия от британките. И всички ще са прави, защото красивите жени са навсякъде. А коя как се облича вече си е въпрос на личен избор. За едни кич – за други изкуство. И всъщност не са виновни девойките. Те се обличат така, за да привлекат вниманието на мъжете, които определено се обръщат след каката, на която и се виждат повечко подробности. Така че, какво да се прави, когато мъжете така ги предпочитат? 🙂

  Коментар от chinuk — октомври 17, 2007 @ 8:20 am

 38. Пък аз не разбрах какво общо има „Нашествие из блогосферата на всякакви ченгета, мутри, комунисти, други бабаити, а също и на най-презрени мухльовци“ с темата… То бива реклама, бива, ама…

  Коментар от Morwen — октомври 17, 2007 @ 9:35 am

 39. Мда… С усмивка чета за облеклото на младите дами, защото и аз съм си мислила това. Нека да ти кажа нещо. Обичайното ми обекло е два типа: панталони и маратонки, с което приличам на ученичка или пола до петите. Минах през възрастта, на която момичетата изглеждат като от Булонския лес, пък така и не стигнах до техния тип дрехи и обувки с токове до небето. Ако една жена може да привлече интереса към себе си само посредством разголване…. лошо, Седларов!

  Коментар от ameliaekhart — октомври 17, 2007 @ 11:10 am

 40. Аз съм култов мелез. Толкова култов, че съм комбинация от 3. Ама нещо като 3 в 1 ти казвам. Неочаквано добра комбинация…. Не че съм красив…. може би малко… посягам си, като се харесам! Друго си е да чукаш шибана, освинена германка или пък, крива, перверзна англичанка с редки зъби… Или да си платиш на циганка и вместо да я наебиш, да вземеш че да я пречукаи гадината…

  Коментар от mindbolt — октомври 17, 2007 @ 1:18 pm

 41. Можеш да бъдеш „скъпа” само ако не изглеждаш „евтино”. – толкова просто и добре казано!

  Коментар от Елица Димова — октомври 17, 2007 @ 2:14 pm

 42. Ех.. Вечните спорове – дали българските жени са най-красивите в света, дали българските мъже са най-мъжествените в света 😉

  Шегата настрана, но източните красавици наистина си ги бива (рускини, украинки, виетнамки). И аз също забелязвам тенденцията да заприличаме на „западняците“ по затлъстяване на нацията изобщо – и жени, и мъже. Май ще ги стигнем хамериканците, но дали като се погледнем в огледалото ще се харесаме.. И на кое огледало точно ще се харесаме – на натуралното, на културното, на образователното или на моралното? Добре, че влязохме в ЕС бих казала 🙂

  Коментар от Pocu — октомври 17, 2007 @ 5:21 pm

 43. От източните красавици- ливанките са закон!
  А иначе през последните години ма някаква такава тенденция към „олекотяване“, но не бих я превръщал в еталон, отнасящ се за всички. Тук има много фактори, които влияят. Освен това младите момичета, както и младите момчета, искат да натрупат сексуален опит, включително и интернационален. Не винаги фактор за това са парите Това го възприемам като някаква закъсняла „сексуална революция“ в България. Сексуалността на младостта в повечето случаи си е перверзна, освен ако от самото начало не си наясно със себе си, а това е много рядко. В днешно време жените употребяват мъжете, а не само мъжете жените. Дори да не е разголена една жена пак може да е сексуална хищница. Имам познати и приятелки, които си „поживяха“, а сега са достопочтени съпруги и майки с консервативно излъчване. Като се замислиш, по- добре жена ти да си е поживяла, преди да се е оженила за теб, защото ако музата й дойде след това, става малко кофти.

  Коментар от Ворце — октомври 22, 2007 @ 11:38 pm

 44. Може ли едно руско мнение по въпроса? Според мене понякога се срещат невероятно хубави българки. Ама малко са. И останалите ако си свалят токове, грим, и секси облекло на какво ще приличат не знам направо. А начинът на обличането им наистина е вулгарен. В повечето случаи. При нас, в москва, такива момичета продават банани по улица. Имам предвид, че тука сме по- консервативни. Което е много скучно. Българките поне забавно да ги разглеждаш.
  А за българските мъже не съм съгласна! Има много хубави. Скоро влезнах случайно в някакъв български сайт за запознанства- всеки втори е хубав! За да сравните можете да влезнете в някакъв аналогичен руски сайт.
  Нашите мъже са грозни в повечето случаи, обаче са много разглезени от жените, защото винаги е имало липса на мъже. войни, битов алкохолизъм…
  Няма нищо чудно, че горките рускини/ украинки се радват на всеки най- малко симпатичен, който я ухажва, говори и комплименти… не сме свикнали тука така. Там е проблемът. Не сме чак толкова леки, просто всички тези комплименти и клетви нашите момичета ги восприемат на сериозно. наивни сме.
  А относно това, че българките са били най- най- това го, май, са измислили самите българи, а те, като гледам, почти на всяка жена се радват, не са много капризни.:)

  Коментар от нар — февруари 12, 2008 @ 4:24 am

 45. Красива българка е тази, която се личи че е българка. Да, така. А със гъста косметика, боядисани коси и т.н. – не се отлича от рускиня, украинка или някоя европейка и т.п. Какво им е особено на българките във такъв случай? Българките се отличават със очите най-често, но това не се вижда когато всичко е „боядисано“…

  Коментар от 1111ppp48 — октомври 11, 2011 @ 11:42 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: