Писателският блог на Тишо

ноември 3, 2006

С какво може да ни изненада една жена в леглото?!

Filed under: СТАТИИ — asktisho @ 6:14 pm

 

Двама приятели се наливат от мъка по гаджетата, които са загубили. Единият преживява края на тригодишна връзка, а другият – на триседмична любов. Ако мъжете бяха толкова безчувствени, колкото се говори, нямаше да прекаляват с алкохола всеки път, когато имат проблем с жените. Интересното в случая не е нито двуцифреното число изпити бири или ранимостта на мъжете, а краткия диалог, който успях да доловя между двамата в една средностатистическа българска кръчма:
“Знаеш  ли,” каза пича с тригодишната връзка, “ти може през цялото това време да си бил с много жени, но аз със сигурност имам по-богат опит от тебе в леглото. Със сигурност съм правил повече секс, разбираш ли?”
“Не, не си прав”, възропта плейбоят, “ти нищо не знаеш за секса! Колкото и опит да имаш, сексът е гола вода ако една жена вече не може с нищо да те изненада.”
Така ли е в действителност?
Изненадите са хубаво нещо. Всеки обича да го изненадват, но когато става дума за интимни въпроси, хората гледат някак по сериозно на тези неща. Признай си, че първият път с ново момиче винаги е куц опит за летене. Дали защото от дълго залежаване пред компютъра си загубил толкова полезните за добрия любовник мускули на корема или защото се опитваш да бъдеш много добър, а когато се престарае човек все нищо не излиза, или може би защото се страхуваш да не се изложиш? Причините са много. В подобен сюблимен момент ти не искаш нищо повече от един добър, опознавателен секс. Но какво може да получиш в действителност?
Нещото, с което мадамата може не само неприятно да те изненада, но и наистина да те шокира като си махне гащичките е полов член, например. И не си мисли, че подобни работи се случват само в киното. Козметичната индустрия и пластичната хирургия са достигнали до нива, при които вече никой не е в безопасност. Може да се влюбиш в нея и дори да й предложиш брак. Може с месеци да практикувате само орален секс – защото така й харесва, и накрая жената на мечтите ти да се окаже мъж. А защо не и негър с избелена кожа?!

Нека все пак си говорим за жени. Мъжете, които се изживяват като жени по-скоро не ни интересуват.
Да приемем, че приятелката ти има всички първични и вторични полови белези, съчетани с правилно възпитание и произход от  добро семейство. Красивите й уста едва ли биха могли да произнесат думата “секс”. Тя се изчервява, когато по Animal Planet показват как две зелени еуглени се съединяват, а когато си легнете за първи път, момата ти сяда на лицето и показва, че знае повече вулгаризми от най-закърнелия сръбски тираджия. Патриархалното общество, в което живеем принуждава представителките на нежния пол постоянно да балансират в поведението си между образа на възпитаното момиче и прелъстителката, която веднага бива възприемана като “мръсница”. Резултатът – жените непрекъснато подтискат своята страст и когато останат сами с мъжа, който ги привлича, бентът се отпушва. Мръсните думи възбуждат дамите – те обичат да ги говорят и обичат да ги слушат. И ако заплаши да уринира в устата ти – не я слушай, тя само така си приказва…
Може би най-очакваните изненади в леглото са свързани с вида на нейното бельо. “Пещерата на Аладин” през делничните зимни дни е покрита  поне с три защитни прегради – дънки, чорапогащник и бельо. Мисълта за тях още повече увеличава интереса на мъжете към това, което се крие под баналните горни два пласта. Ще ви издам една малка тайна – когато знаят, че ще правят секс, дамите слагат луксозния си (може би единствен) предизвикателен чифт бельо, който пазят за специални случаи. В прашката няма нищо необичайно, но ако страстта между вас се разгори неочаквано и вие се “вземете” още на първата среща, без тя да го е планувала, много е вероятно отдолу да цъфнат дочените гащи на баба й, шити през 1923 година.
Мисълта за обмяна на интимност с индивид от противоположния пол за повечето мъже е свързана с представата им как те проникват в  партньорката. Чувал съм обаче за самци, които са били буквално “изчукани” от нежната си половинка. Не е задължително това да стане  с традиционния гумен фалос, който се продава във всеки секс шоп. Може да се почувствате “дефлориран” и от агресивното поведение на жената, която поема инициативата в леглото. Често това става в акомпанимент с мръсните думички, които споменахме малко по-горе.
Определено най-неприятни са изненадите, свързани с хигиената й. Ние мъжете се къпем по-рядко и никой не може да ме убеди в противното. Затова очакваме от нея да бъде чиста, спретната, идеално гладка, да ни лъха на скъп парфюм (ако може да е купен от предното й гадже) и да е сменила бельото си поне веднъж през последното денонощие. Един косъм не на място, малко миризма на пот и хоп – магията се разваля.
Съществуват редица случаи, в които дългогодишната  приятелка и дори съпругата са в състояние да ни сюрпризират с нещо ново. Жените, например, обичат често да си сменят прическата и се радват още повече, когато я забелязваме. Новата прическа може наистина да те изненада приятно – особено ако не е на главата й. Мой приятел сподели, че е започнал да прави редовно орална любов на жена си едва след като тя най-после решила да махне излишното окосмяване там долу.
Още по-приятно изненадващи за новия любовник са акробатичните й умения в леглото. Като му сложи презерватива с уста в челна стойка, например. Само че при такава ситуация трябва малко да се внимава, понеже акробатиката крие някои рискове – тестикулите на мъжа може да запушат ноздрите на момичето, а тъй като устата й е вече заета, тя или ще отхапе гордостта ви, или ще предпочете да се задуши. Първото е много по-вероятно.
Да си представим една много вероятна ситуация. Тя е братовчедка (сестра, позната) на твой много добър приятел и е ужасно красива – от онзи тип жени, с които никой не би отказал да се “позабавлява”. Познаваш я отдавна и си чувал невероятни истории за креватните й подвизи. Съветват те въобще да не се пробваш, защото нямаш никакъв шанс. Та тя е от съвсем друга категория! Просто не е за теб!  Срещаш я на купон. Там красавицата вече е унищожила два пунша и е в разгара си – флиртува с всички мъже, превърнала се е в център на вниманието. Не щеш ли, след няколко питиета и някак съвсем случайно,  тя се прибира с теб. Мечтал си за този момент от години. Най-после сте в леглото. С трепереща ръка ти бъркаш под бикините й и пръстите ти срещат…колана на целомъдрието. Момичето се оказва девствено.  Ти, с твоите две бивши приятелки, си истински сексуален бог в сравнение с нея. И трябва като един всеотдаен Кирил-и-Методий да учиш “вавилонската кучка” на АБ-то в любовта.  Е, такива случаи са рядкост, но за сметка на това ти идват като гръм от ясно небе. Възможна е и обратната ситуация – мадамата всякак да потвърди реномето си в леглото и след като накрая запалиш цигарка доволен, да разбереш, че тя не случайно е толкова добра. И че трябва да платиш 200 лева. “Да не разхождаме Гошето през нощите, че и той е човек…”
С други думи, господа, плейбоят се оказва прав. Интересното в секса е всичко друго, освен класическото “клатене”. Жените може да ни изненадат по всякакъв начин, особено ако си лягаме  тях за първи път. Никога не знаеш какво може да изскочи. Дали ще ти хареса зависи единствено от това колко си изваратен. И в двата случая, обаче, ще има какво да разказваш на приятелчетата в кръчмата след това. Или на личния си лекар.

.

.
Тихомир Димитров

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s