Писателският блог на Тишо

ноември 3, 2006

Справедливост за всички (роман) Еп. 8

Filed under: ДЕБЮТЕН РОМАН — asktisho @ 4:51 pm

 

Когато пристигнаха с приятна изненада установиха, че барманът на смяна е Чочо – стар софийски сваляч, който никога не позволяваше на красивите момичета да си плащат коктейлите и винаги беше зареден с мръсни шегички и вицове до горе.
Поръчаха си “Бакарди Брийзър”, “Бейлис”, “Чивас Регал” и “Редбул” и започнаха да си правят шегички с Чочо. Мишел развърза връзките на горнището на ризката си, за да покаже стегнатия червен сутиен, обхванал перфектните й гърди в дантелена прегръдка, Даниела качи еластичния ботуш на високото столче до себе си, а Соня докосна няколко пъти ръката на презагорялото барманче, уж случайно, докато им сервираше напитките. В Пиано бар-а момичетата се чувстваха като у дома си и можеха спокойно да се отпуснат, без да се притесняват от абсолютно нищо. Идваха в заведението от близо 3 години, познаваха всички – от собственика до бармана и диджеите и можеха да си позволят всичко.
Дойде време да подновят питиетата. Чочо не се откъсваше от компанията на трите дами нито за миг. Обслужваше останалите гости между другото. Усещайки, че подходящитя момент е настъпил, Даниела реши да направи удара на вечерта и да сподели “тайната” си идея:
– Момичета, искам да ви споделя една мисъл, която ми се върти в главата отдавна, но толкова много се срамувам от нея, че не знам как ще ме приемете!
Беше сигурна, че докато смесва джин с тоник на някакви студентчета около бара-а, Чочо не откъсва ушите си от разговора им нито за секунда и подслушва абсолютно всичко.
–  За добрите идеи! – Соня вдигна чашата си високо във въздуха. По усмивката й си личеше, че алкохолът вече е започнал да оказва  въздействие.
– Ако продължаваш да увърташ може да започнем да губим интерес,  – Мишел се включи в наздравицата, изпи питието на екс и се обърна към Чочо:
– Чочо, ела да чуеш какво иска да сподели Даниелчето с теб! И донеси още един “Чивас”, ако обичаш!
– Веднага хубавице, само да маркирам няколко питиенца!
Без да изчака бармана да пристигне, Даниела започна:
– Момичета, имам една идея как да си изкараме следващия петък вечер малко по-разнообразно, няма да се съобразяваме с разни пияни тъпаци по дискотеките, вместо това можем да помърсуваме колкото искаме у нас, знаете, че апартаментът ми е празен.
– Искаш да кажеш дамско парти, ще си лакираме ноктите и ще се замеряме с възглавници, хи хи хи. – Сарказмът на Мишел не допадна на никого.
– Едно “Чивас”-че за Мишел, нещо друго, дами?
Потното тяло на бармана под черната камизолка без ръкави, добре изваяните му гърди и ясно очертаният трицепс на широкоплещестия мъж не можаха да убегнат от вниманието на Даниела.
– Засега не, благодаря ти, Чочо, искаш ли да знаеш какво парти съм намислила за следващия петък?
– Парти, не знаех, че ще правим парти!  – Засмя се Соня.
– Точно това мисля да организирам и ако ме оставите да се доизкажа, може да решите дали искате да присъствате или да поканя Чочо у дома и да се забавляваме само двамата!
Даниела прати въздушна целувка на бармана и изражението на  лицето му изведнъж престана да излъчва нахакано мъжкарско отношение към света. Пичът заприлича на изнервен пубертет. Това й хареса много.
– Ще ми се да организирам парти със специален дрес-код. Всички жени ще бъдат официално облечени, а момчетата ще носят само по един чорап – където си поискат, – засмя се Даниела.
– Аз съм навит! – Това беше всичко, което успя да смутолеви Чочо с половин уста.
Даниела усещаше как желанието в нещастното момче започва да нараства с всеки изминал миг. Знаеше как да окуражава мъжете, но знаеше и как да ги обезкуражава:
– Чочо, това няма да бъде оргия, а специална вечер, организирана за момичетата, няма да има абсолютно никакъв секс. Поне у нас, де! Като се приберете в къщи можете да правите каквото си поискате…
– Разкажи ми още, че ми стана интересно!  – Прекъсна я Мишел.
– Да, да, разкажи! –  Соня също изглеждаше запалена от идеята.
– Представям си го по следния начин, – продължи Даниела  – момчетата ще носят само по един чорап – където могат да го закачат, – Даниела прекъсна разказа си за секунда и засмука  сламката с усмивка. Знаеше, че така увеличава допълнително интереса на публиката, беше чела внимателно професорските уроци на баща си по риторика:
– Момичетата ще носят елегантно вечерно облекло и няма да се събличат, освен по собствена воля, за момчетата единствената дреха ще бъде чорапчето. Идеята ми е да организираме парти, на което дамите да се чувстват като принцеси, да бъдат обслужвани от възбудени, добре сложени мъже, които ще им сервират питиета и ще ги забавляват по всякакъв възможен начин. Момичетата ще могат да пипат където си поискат, но момчетата – не! Мисля да поканя специални хора, които ще се погрижат, ако положението излезе извън контрол.
– Ухаа! – Възкликна Соня.
– Я продължи, че ми стана много горещо, – престори се Мишел и погледна закачливо бармана. Чочо вече беше изгубил реална връзка със света.
– Ако, разбира се, харесате някой пич и решите да се позабавлявате само двамата, можете да си тръгнете с него, но това зависи само и единствено от вас. Така или иначе мъжете винаги пъчат мускули, а жените избират. Ще направим нещата да изглеждат съвсем като в реалния свят, какво мислиш Чочо?
– Амииии, ако ме поканите ще дойда с удоволствие!  – усмивката му беше много неестествена.
– Поканен си, вземи и приятели, не повече от трима и гледай да са добре сложени и възпитани момчета, – Даниела се усмихна подло, – и не си правете никакви илюзии, че ще дойдете в нас, за да чукате наред, имам си строги правила и когато сте под моя покрив, трябва да ги спазвате! Гаджето ми е мутра и няма да му хареса, ако някой от вас започне да става прекалено нагъл.
– Той там ли ще бъде? – на Чочо тази перспектива изобщо не му хареса.
– Не, освен ако не се наложи, ще го помоля да прати една кола с четирима “миротворци”да стоят пред входа с включени джи ес еми. Знам, че няма да ми откаже. Ще се качат горе само ако им подадем сигнал.
– Ама ти всичко си измислила! – Соня изглеждаше доста впечатлена от идеята,  – и кой друг ще бъде поканен освен нас трите?
– Само ти, аз,  Мишел и не повече от три момчета, стига Чочо да е навит, може да бъде един от тях.
– Аз съм за! – изписка Мишел.
– И аз! – Соня погледна изпитателно Чочо.
– Момичета, извинете ме много, но трябва да мина през тоалетната да си бия една чикия!
– А, да, – продължи Даниела, – другото правило ще бъде никакво изпразване! Може да правите каквото си искате в къщи, но под моя покрив няма да се леят реки от мъжко мляко!
Цялата компания избухна в див, неудържим смях. След като се поуспокоиха малко, Даниела погледна през сълзи Чочо и го попита:
– Не се шегувам, наистина, можеш ли да вземеш двама-трима приятели, които да са навити на условията?
– Никакъв проблем! – Личеше си, че момчето зад бара не е било по-сигурно за нищо на света.
– Ама нали се сещаш, трябва да изглеждат добре, да са интелигентни момчета…
– И с чувство за хумор, – прекъсна я Мишел, която все още се кискаше неудържимо.
– Да, и с чувство за хумор,  – усмихна се Даниела,  – момичета, трябва да тръгваме, защото в 12 ч. започва  хаус сешъна в “Червило”, какво ще кажете да плащаме и да бягаме, за да не изтървем партито.
– Кой ще пуска тази вечер?, – Поинтересува се Соня.
– Мисля, че бяха Алекс Бо и Дончо,  – отговори Мишел.
– Колко ти дължа?  – Даниела зададе риторичен въпрос на бармана.
Той само се усмихна в отговор.
– Ще се чуем пак за петък, – момичетата му махнаха за поздрав и се потопиха в приятната юлска вечер.

Вашият коментар »

Няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.