Писателският блог на Тишо

ноември 3, 2006

Справедливост за всички (роман) Еп. 18

Filed under: ДЕБЮТЕН РОМАН — asktisho @ 4:22 pm

Сам, пред отрупаната маса с чаши червено вино, прясна, лъхаща на доматен сос и маслини пица, Християн тръпнеше в напрегнато очакване. “Колко още време ще се бави, ако не влезе в следващите пет минути, аз си тръгвам!”  Беше толкова нервен, че му се прииска да запали цигара – “вече мога да разбера пушачите, действа им добре на нервите”.
– Хрис, донеси ми виното в банята, моля те! – Приглушеният глас на Даниела долетя измежду стените на апартамента.
Без да губи нито миг, Християн грабна чашата с вино пред себе си и се отправи към сервизните помещения. Отвори врата на банята и замръзна на място. Не можеше да повярва на очите си! Даниела беше легнала чисто гола във ваната, сапунката покриваше онези части от тялото й, които са под водата, но Християн замръзна само при вида на  голите й, меки рамене.
– Остави чашата ето там, – тя посочи мивката със сапунисаното си краче, – и ела да ми направиш масаж на краката, защото съм много уморена, тези ботуши ме убиват…
Внимателно, все едно държи скъпоценен предмет,  Християн  деликатното пое стъпалото й в треперещите си ръце и бавно започна да го масажира. Никога не беше масажирал преди, но желанието му да достави удоволствие на своята Принцеса го  подтикваше към подсъзнателно овладяване на занаята на добрия масажист. Сякаш отвътре му идваше способността да проследява нерви възли, сухожилия, мускули….Даниела се отпусна блажено във ваната и притвори очи. След няколко минути му подаде другото си стъпало. Бавно ги редуваше, докато потъваше в сладък унес.
Стресна я силната струя топла вода, която започна да се излива във ваната.
“Хм, все пак се е сетил да стопли водата, за да не изстина” – помисли си тя, протегна се с усмивка и въздъхна:
– Миличък, ще дойдеш ли да ми разтъркаш и гръбчето?
Християн незабавно се зае с новата си задача. Даниела нямаше как да не забележи избухналата предница на панталона му. Тихомълком сапунисаната й ръката се протегна нагоре и нежно започна да гали издутината:
– Не ти ли е неудобно така, с тези дрехи? Защо не се съблечеш като мен? – попита го тя.
– Целия ли да се съблека? – изсумтя Християн.
– Ами да, искам да видя ерекцията ти, всъщност, ще се радвам да си поиграя с него, ела малко по-близо, – погледът й беше едновременно страстен и арогантен.
На Християн всичко това започваше да му заприличва на сцена от долнопробен порно филм.  Имаше чувството, че му готвят някакъв капан. Въпреки всичко огънят в тестисите му надделя. Бавно, но сигурно губеше контрол върху ситуацията. Нямаше друг избор, освен да потъне под  магическото влияние на мокрото й, голо тяло. Бързо започна да се разсъблича. Трескаво хвърляше дрехите си по влажния под и замалко да се подхлъзне, докато си събуваше чорапите. Остана  чисто гол, обърна се с лице към ваната и срамежливо прикри възбудения си член в ръце.
Даниела го погледна въпросително. Лека подигравка се четеше в изражението й.  Той затвори очи и сложи ръцете си на кръста. Задиша често. Времето спря в очакване на мига, в който вълшебният допир на ръката й щеше да го изпрати на седмото небе от щастие. Усети, че се усмихва. Вместо топъл допир обаче получи гневна заповед:
– Подай ми хавлията и ми помогни да изляза от ваната!
През следващите два часа Християн научи много за женската козметика. Под вещото ръководство на Даниела той бавно изсуши цялото й тяло, намаза краката й с бадемов крем, след което й помогна да свали вечерния си грим. Лакира ноктите на краката й, като при всеки жест на невнимание получаваше лека плесница по зачервените бузи. Собствената му голота го накара да се почувства  малък, много малък. Като слаб ученик, изправен пред дъската, изложен на безпощадна критика от целия клас. Твърдата му ерекция издаваше, че срамът му доставя гузно удоволствие. Сам не можеше да си обясни защо. Чувстваше се като хипнотизиран.
След приключи с вечерния си тоалет, за голямо негово учудване Даниела се пъхна под завивките и изгаси лампата на нощното шкафче. Унасяйки се в спокоен сън, едва успя да промълви с прозявка:
– Заключи след себе си и пусни ключа в пощенската кутия на вратата.
Християн мълчаливо изчака тя да заспи, без да откъсва поглед от гладката, бяла кожа на нежното й лице. Облече се тихо в съседната стая,  внимавайки да не я събуди, напусна апартамента и потъна в самотата на нощта.
Тишината му даде възможност най-после да събере мислите си и да се опита да разбере какво му се бе случило  току що.  Вървеше, без да вижда нищо пред себе си  от вълнение, а  в главата му се блъскаха куп въпроси. Дали цялата тази сцена с къпането нямаше за цел само и единствено да го унижи? Да го довлече до дъното на срама и отчаянието? Да изцеди последната му капка достойснтво? Можеше ли един мъж да падне по-низко от това пред жената, която обича? Или просто за миг Даиела беше решила да му е отдаде и после незнайно защо беше променила решението си? Знаеше за променливия характер на женската природа, беше чел за това колко капризни и неразбираеми могат да бъдат жените, но мозъкът му, свикнал да работи само с железните правилата на логиката категорично отказваше да възприеме такова непостоянство. Силна болка пулсираше в превъзбудените му тестиси. Забърза към самотното такси, спряло на десетина метра от него. Трябваше час по-скоро да се прибере в къщи, за да освободи напрежението.

Advertisements

Вашият коментар »

Все още няма коментари.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.